Aarhus opretter eksternt råd for sociale investeringer

KORT NYT17. APR 2020 12.25

AARHUS: Byrådet i Aarhus har udpeget en ny social investeringsfond for de næste fem år, der skal bidrage til at forebygge og finde nye løsninger på sociale udfordringer. Der er afsat 40 mio. kr. til den Sociale Investeringsfond, der skal evalueres i 2024 på baggrund af arbejdet og de igangsatte investeringer.

Tidligere direktør i TrygFonden Gurli Martinussen bliver formand, og social iværksætter og stifter af Fundamentet Steffen Rasmussen og Anne Thorø Nielsen, udviklingschef ved FO-Aarhus, bliver bestyrelsesmedlemmer.

- Vi skal altid være klar til at udfordre os selv og vores måde at tænke løsninger og service på – og sommetider har vi også brug for, at andre udfordrer os. Rådet for Sociale Investeringer får i høj grad dén opgave, så vi kan finde nye måder at tænke vores socialpolitik på og til stadighed gøre den bedre. Jeg synes, at vi med det nye råd har fået det skarpeste hold og jeg ser meget frem til deres input, forslag og til at følge rådets arbejde, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Læs mere om bestyrelsen ved Aarhus Kommune.

ibs

https://www.dkokonomi.dkartikel/aarhus-opretter-eksternt-raad-for-sociale-investeringer