Nationalparkcenter Thy er nu finansieret

KORT NYT15. NOV 2019 9.15

THISTED: Nationalparkcenter Thy har nu rejst minimumsfinansieringen på 32 mio. kr., som der skal til for at kunne gennemføre projektet. Det skriver Limfjord Update. 

Det sker, efter at Thisted Kommune, A. P. Møller Fonden, Realdania, Nordea-fonden, Augustinus Fonden og William Demant Fonden, samt en indsamling gennemført af Støtteforeningen Nationalpark Thy med bidrag fra 240 virksomheder, foreninger og privatpersoner alle har hjulpet til med at sikre, at Danmarks første nationalparkcenter kan blive en realitet. 

– Det er fantastisk nu at være nået så langt. Det er et langt og sejt træk at etablere noget i denne størrelse. Men vi er lykkedes med den proces, der blev sat i gang af nationalparkens allerførste bestyrelse: først at blive enige om en placering, dernæst få plangrundlaget på plads, herefter finde de fleste af midlerne til projektet hos nogle, der kunne se sig selv i projektet. Først herefter blev bygningen tegnet. Og nu er så de sidste midler på plads til realiseringen, siger Torben Juul-Olsen, bestyrelsesformand i Nationalpark Thy til Limfjord Update. 

esl

https://www.dkokonomi.dkartikel/nationalparkcenter-thy-er-nu-finansieret