Rådgiver modsiger Tønders kritik af skolebyggeri

KORT NYT13. MAJ 2020 10.30

TØNDER: Totalrådgiveren Friis & Moltke modsiger nu Tønder Kommunes kritik af firmaets håndtering af sagen om byggeriet af Skærbæk Skole. I en pressemeddelelse skriver Friis & Moltke, at firmaet ser sig nødsaget til at dokumentere, at Tønders beskyldninger er forkerte. Det skriver JydskeVestkysten

Blandt andet mener Friis & Moltke derimod, at Tønder Kommune bærer et væsentligt ansvar for problemerne, da kommunen har fastsat budgetposterne til uforudsete udgifter så lavt, at pengene hurtigt blev brugt op under det regnfulde vejr i 2019 og dette forår. Derudover skriver firmaet, at kommunen løbende er blevet orienteret om udviklingen i sagen.

Firmaets udmelding kommer efter, at kommunen hævdede, at Friis & Moltke ikke skulle have levet op til sit ansvar. I en pressemeddelelse i sidste måned skrev kommunen, at beskeden om en ekstraregning på tre mio. kr. 'kommer bag på, skuffer og vækker harme, i Tønder Kommune, som ikke mener totalrådgiveren, har levet op til sit ansvar for at overholde den økonomiske ramme for skolebyggeriet'.

jeg

 

https://www.dkokonomi.dkartikel/raadgiver-modsiger-toenders-kritik-af-skolebyggeri