DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Ældreråd vækker opsigt med polemiske annoncer

FAABORG-MIDTFYN: Ældrerådet i Faaborg-Midtfyn Kommune har fået fuld valuta for annoncekronerne til helsidesannoncer i lokale ugeaviser, hvor rådet beklager sig over sin manglende indflydelse. Annoncerne er betalt af Ældrerådets kommunalt finansierede budget, med borgmester Hans Stavnsagers (S) ord 'kommunale midler', og med den kobling er det nu blevet til, at Ældrerådet 'bruger kommunens penge på at kritisere politikerne', som Fyens Stiftstidende formulerer det.

Ældrerådet har på den måde fået sit budskab langt bredere ud, end helsidesannoncerne ville have kunnet klare alene. Især er Ældrerådet kritisk overfor, at det ikke bliver inddraget i budgetforhandlingerne, men det bliver der ikke noget af, lyder den klare besked fra borgmesteren.

- Politikerne har brug for et fortroligt rum, hvor vi kan prøve holdninger og argumenter af overfor hinanden, siger Hans Stavnsager, der pointerer at 'det er jo ikke sådan, at vi ikke hører Ældrerådet'. Han tilføjer, at han 'kan studse over at se kommunale midler anvendt på den måde i en tid, hvor spareforslag ellers fylder dagsordenen', siger han til Fyens Stiftstidende, og han vil 'ved lejlighed' spørge Ældrerådet, hvorfor det har valgt den fremgangsmåde.

mk

Læs hele historien i Fyens Stiftstidende.