DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Albertslund får ny bank efter hvidvaskskandale

KORT NYT16. DEC 2019 13.39

ALBERTSLUND: Efter bankskandalerne med hvidvask og skattely lavede kommunalbestyrelsen et udbud, så Albertslund kunne finde en ny bankforbindelse. På den baggrund har kommunen og Jyske Bank skrevet under på en kontrakt, der gælder i fire år, til erstatning for Danske Bank, som var den hidtidige bankforbindelse.

Det glæder borgmester i Albertslund Kommune, Steen Christiansen (S), at Jyske Bank er kommunens nye bankforbindelse fra 1. januar, og han mener at kommune og bank har et fælles ansvar for vores samfund:

- Jeg er glad for, at vi har fundet en fornuftig bank. Vi har haft fokus på ordentlighed, og at det er en bank, der kan håndtere så omfattende en bankforretning, som en kommune har brug for. Og for os er det vigtigt, at det er en bank, der indordner sig KL's kodeks for skattely. Med andre ord er det for kommunalbestyrelsen centralt, at vi har en bankforbindelse, der holder stien ren ift. skattely, hvidvask osv., siger borgmesteren og understreger vigtigheden af en bank med høj etik og moral.

ibs