DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Budgetaftale brudt: Vandpark i Dragør droppes

Opbakningen til et stadionanlæg for vandsport i Dragør er væk, efter Socialdemokratiet har trukket støtten.
8. MAR 2019 6.07

DRAGØR: Danmarks første anlæg og stadion for rafting, kajak, surfing med mere, det planlagte Copenhagen White Water Park i Dragør, bliver ikke til noget. Det står klart, efter Socialdemokratiet har valgt at trække støtten til projektet, oplyser TV2 Lorry.

- Der er en masse andre områder i kommunen, blandt andet institutioner, skoler og ældre, som vi i stedet bør bruge vores energi og penge på efterhånden, siger viceborgmester Allan Holst (S).

- Med det udgangspunkt, vi har nu, er der ikke opbakning til et projekt som dette. Jeg synes selvfølgelig, at det er ærgerligt, at der er et parti, som springer fra en del af budgetaftalen. Det har jeg aldrig oplevet før. Men det må jeg tage til efterretning, siger borgmester Eik Dahl Bidstrup (V).

Sammen indgik Venstre, Socialdemokraiet og Dansk Folkeparti i efteråret 2018 et omdiskuteret budgetforlig, hvor 3,5 mio. kr. blev afsat til Copenhagen White Water Park, mens besparelser for i alt 20 mio. kr. ramte skoler, daginstitutioner og ældreplejen. Venstre og Dansk Folkeparti står nu tilbage med fem stemmer, mens 10 fra Socialdemokratiet, De Konservative og Tværpolitisk Liste er imod.

ka