DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Job

Erhvervseventyr fortsætter - ni mio. kr. er blevet til en mia.

KORT NYT7. JAN 2020 8.29

SKIVE: 2019 har været et godt år for erhvervsparken GreenLab i Skive. På et år er det lykkedes parken at tiltrække en mia. kr. fra private investorer. Før GreenLab åbnede, fik projektet bevilget ni mio. kr. af staten, og det har ifølge direktøren for parken været afgørende for de mange private investeringer, skriver TV Midtvest.

- Vi har haft store forventninger fra start, så det passer til det, vi havde håbet på, men det har krævet at få hjælp fra forskellige instanser som eksempelvis Erhvervsministeriet. Acceleration kræver ressourcer. Det kræver kompetencer, og det kræver samarbejde, fortæller Christoffer Sorensen, adm. direktør i GreenLab.

I 2016 blev Skive Kommune tildelt ni mio. kr. af Erhvervs- og Vækstministeriet. Pengene skulle bruges i udviklingen af kommunens nye erhvervspark GreenLab. GreenLab er et område, hvor grønne virksomheder kan samarbejde om at skabe vækst. Området består blandt andet af virksomheden Quantafuel, der laver brændstof ud af plastik, og biogasanlægget E.ON.

MG