DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Frederiksberg køber 2.500 billetter for at hjælpe teater

KORT NYT16. NOV 2019 8.57

FREDERIKSBERG: Teateret Aveny-T har  22. november premiere på ungdomsforestillingen 'Klædt Af', og på forhånd er der solgt 2.500 billetter. Dem har Frederiksberg Kommune besluttet at købe til de ældste skoleelever, og pengene falder på et tørt sted. Aveny-T har kæmpet med økonomiske problemer og fået diverse tilskud fra Frederiksberg Kommune, og billetkøbet er endnu en måde at støtte teateret, skriver TV2 Lorry.

- Selvfølgelig er det et tilskud til teateret. Men det er da en sjovere måde at gøre det på, end bare at give dem nogle penge. Forestillingen handler om digitale krænkelser, som jo er et aktuelt tema, og på den måde kan vi samtidig give de unge en god kulturoplevelse, siger den konservative Nikolaj Bøgh, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederiksbergs kommunalbestyrelse, til TV 2 Lorry.

Han tilføjer, at det kommunale opkøb af billetter til 35 kr. stykket samtidig udløser statstilskud, fordi det er unge, der skal se forestillingen. Og dermed indgår den økonomiske håndsrækning i Frederiksberg Kommunes bestræbelser på at gøre Aveny-T til et statsstøttet ungdomsteater.

MG