DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Gentofte har ansat to nye direktører

1. december tiltræder to nye direktører i Gentofte Kommune. De får ansvar for børn, skole, kultur, unge, fritid og økonomien

GENTOFTE: Gentofte Kommune har ansat to nye direktører, som tiltræder 1. december. De to direktører afløser dels tidligere økonomidirektør Jeppe Bøgh Andersen dels Torben Frølich, der 1. september satte sig i stolen som kommunaldirektør.

I rollen som økonomidirektør har kommunen castet Helle Wagner Gehlert, mens Anders-Peter Østergaard bliver direktør for børn, skole, kultur, unge og fritid.

Anders-Peter Østergaard kommer fra en stilling som Børne- og Kulturdirektør i Hillerød Kommune, hvor han de seneste otte år har været direktør for Skoleafdelingen, Dagtilbudsafdelingen, Familie- og Sundhedsafdelingen samt fagansvarlig for Kultur- og Fritidsafdelingen. Derudover er næstformand i Børne- og kulturchefforeningen.

Helle Wagner Gehlert har de seneste fem år været chef for Økonomi & Stab i Albertslund Kommune og har herudover 15 års erfaring fra Gladsaxe Kommune.

- De har begge en dyb viden på hver deres områder – og stor erfaring med ledelse og samarbejde både internt og eksternt. Derfor har jeg også store forventninger til, at de sammen med politikere, medarbejdere og borgere vil bidrage til, at Gentofte Kommune bliver et endnu bedre sted at leve, bo og arbejde, siger kommunaldirektør Torben Frølich.

rp