DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Job

Hillerød opgiver at tjene penge på bilreklamer

KORT NYT5. JUL 2019 13.15

HILLERØD: Kommunen kan alligevel ikke tjene 180.000 kr. om året på at sælge reklamer til hjemmeplejens biler i Hillerød. Men indtjeningen er allerede regnet med i budgettet for 2019, så nu skal pengene findes på hjemmeplejens budget, har byrådet besluttet ifølge Hillerød-Posten.

- Vi havde fået vide i forbindelse med budgetforhandlingerne, at vi havde et godt finansieringsforslag, hvor vi kunne få en indtægt. Markedet var blevet undersøgt, og en leverandør havde sagt, at det godt kunne lade sig. Men det viste sig så, at der ikke var noget provenu ved ordningen. Så nu indstiller vi at finde pengene. Det er meget beklageligt, men det var undersøgt, og vi troede på ideen ud fra de vurderinger, vi havde fået, siger Christina Thorholm (R), formand for Omsorg og Livskraftsudvalget.

Forvaltningen var forud for beslutningen i dialog med seks forskellige reklamebureauer, som gjorde det klart, at den forventede indtægt for annoncesalg på hjemmeplejens biler ikke modsvarede de samlede udgifter til et reklamebureau for at løse opgaven, står der i referatet fra mødet. Både store og små bureauer i og omkring Hillerød Kommune er blevet spurgt, oplyser forvaltningen.

MG