DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Ikke helt bredt Kalundborg-flertal inviterer flere med i budgetaftale

De røde partier uden for budgetaftale uden store udsving.

KALUNDBORG: Et ikke helt bredt flertal i Kalundborg Byråd har indgået en budgetaftale, der hverken antalsmæssigt eller farvemæssigt lever helt op til, hvad man har været vant til fra tidligere år.

Allerede i aftalens indledningstekst inviteres der da også til, at andre indgår i en endelig aftale frem mod andenbehandlingen i byrådet 5. november. Aftalepartierne er Venstre, Dansk Folkeparti, De Radikale og De Konservative, hvilket faktisk er smallere, end det lyder, fordi sidstnævnte parti udgøres af en ikke-valgt afhopper fra Venstre.

Anita Winther kom i byrådet for et års tid siden som førstesuppleant for V, men skiftede i sidste måned til K, så de nu fire partier bag budgetaftalen mønstrer i alt 16 af byrådets 27 mandater. De resterende 11 mandater udgøres af Socialdemokratiet, Enhedslisten og SF samt løsgænger Gert Larsen.

Indholdsmæssigt er budgetaftalen et forsøg på uden store udsving at balancere midler og besparelser på en måde, så man får mest muligt ud af førstnævnte, og så sidstnævnte gør mindst muligt ondt.

 

Se budgetaftalen.