DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Kommune-nej til at støtte Næstved Boldklub

KORT NYT13. AUG 2019 12.50

NÆSTVED: Trænerfyring og stor udskiftning i spillertruppen har bidraget til stor uro omkring 1. divisionsklubben Næstved Boldklub, og det har nu fået Næstved Kommune til midlertidigt at lukke for pengestrømmen, skriver Sjællandske. Den lokale fodboldklub har ansøgt om at få 900.000 kr. årligt, men de penge skal klubben ikke forvente at få ind på kontoen.

- Vi havde sagen oppe på udvalgsmødet i går (mandag, red.), og efter en god og grundig drøftelse blev vi enige om at udskyde sagen. Der går rigtig mange historier og rygter omkring klubben, og derfor vil vi gerne have et møde med ejerne og ledelsen, så de kan fortælle os, hvad der sker i boldklubben, siger Linda Frederiksen (S), formand for Kultur- og Demokratiudvalget til TV2 Øst.

- Det, som bekymrer os, er, hvor mange af vores lokale spillere der er med på holdet. Vi kan ikke sætte holdet, men en del af markedsføringen går på at være rollemodeller for vores børn og unge, og at de kan se en chance for at komme på førsteholdet, hvis de træner og øver sig rigtig meget. Det vil vi gerne sikre os er en målsætning, som man fremadrettet har i klubben. Hvis de slet ikke satser på lokale spillere, så er det måske ikke der, vi får den bedste branding fremadrettet, siger Linda Frederiksen.

MG