DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Kommunen forlanger fortsat svar fra Verdo

KORT NYT2. DEC 2019 9.51

RANDERS: For to måneder siden rettede det lokale forsyningsselskab Verdo et uhørt hårdt angreb på kommunen i en fortsat verserende konflikt om priserne på drikkevand. Med udtryk som 'nok er nok' og 'kommunens rådgivere forstår ikke, hvad det går ud på', gav Verdos bestyrelsesformand Torben Høeg Bonde svar på tiltale, skriver Randers Amtsavis.

I sidste uge kom kommunens reaktion: Verdo skal svare på vores spørgsmål, og vi vil ikke godkende Verdos vandpriser. Verdo har fået frist til 3. januar, og bestyrelsesformand Torben Høeg Bonde forsikrer, at der nok skal blive svaret inden. Men allerhelst ser han et møde med kommunen.

Kommunen skal som myndighed godkende priserne på vand, men har endnu ikke godkendt priserne for 2018 og 2019. Det hænger sammen med en anden sag, der har sit udspring i 2015. Her bøjer Verdo sig for Randers Kommune og afslutter syv års konflikt om vandpriserne, og Verdo betaler 22,3 mio. kr. - ulovligt opkrævet i perioden 2008-2015 - tilbage til sine vandkunder ved at grundprisen på vand sænkes over ti år.

MG