DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Økonomi- og lønchef fra Faaborg-Midtfyn til Assens

KORT NYT22. AUG 2019 12.48

ASSENS: Det bliver den 47-årige Morten Bentsen, der 1. oktober sætter sig i stolen som økonomi- og lønchef i Assens Kommune. Det har et enigt ansættelsesudvalg besluttet. Morten Bentsen kommer fra en stilling som stabschef for Økonomi og Løn i Faaborg-Midtfyn Kommune og har mange års erfaring med at arbejde med kommunal økonomi, budgetlægning, opfølgning og ledelse, oplyser Assens Kommune.  

Morten Bentsen er uddannet cand. oecon fra Syddansk Universitet i 1998. Efter endt uddannelse arbejdede han i hhv. Odense Kommune samt Fyns Amt, inden han i 2001 kom til den daværende Årslev Kommune, som i dag er en del af Faaborg-Midtfyn Kommune.

Morten Bentsen har igennem årene haft forskellige funktioner i Faaborg-Midtfyn Kommune med øget opgave- og ledelsesansvar til følge. I 2008 blev han udnævnt til budgetchef. En stilling, han bestred, indtil han i 2014 blev udnævnt til økonomichef. Siden 2015 har han fungeret som stabschef for Økonomi og Løn. Morten Bentsen afløser Jens-Henrik Ebbesen som økonomichef, da Jens-Henrik går på pension.

ka