DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

Ministerium forsinker igen undersøgelse af problemer i Skat

Igen har Skatteministeriet overskredet deadline for udlevering af centrale dokumenter til nedsat kommission om udbytteskatskandalen
29. NOV 2018 7.17

Endnu en gang forsinker Skatteministeriet arbejdet i den særligt nedsatte kommission, der skal kulegrave 15 års problemer i skattevæsenet og potentielt udtale kritik af ansvarlige embedsmænd og politikere. Det skriver Berlingske.

I en række breve mellem Skatteministeriet og Undersøgelseskommissionen om Skat, som avisen har fået aktindsigt i, skriver kommissionen, at deadline for udlevering af materiale vedrørende skandalen om udbytteskat er sat til 2. november.

- Kommissionen kan ikke planlægge og påbegynde afhøringer, før materialet til brug for undersøgelsen og afhøringerne er udleveret og gennemgået af kommissionen, skriver formand Michael Ellehauge i oktober og tilføjer, at afhøringer er planlagt til at begynde i marts 2019.

Alligevel er deadline overskredet igen, oplyser ministeriet nu til Berlingske. Materialet forventes først at være kommissionen i hænde i slutningen af november samt 3. december.

Det er langt fra første gang, at ministeriet ikke overholder aftalen. I en e-mail til avisen skriver Skatteministeriet, at ministeriet i oktober vurderede, at materialet kunne udleveres slut november, men at kommissionen ville have materialet 2. november.

Der er løbende blevet ansat flere medarbejdere til arbejdet med at udlevere materiale til kommissionen, og ministeriet arbejder 'aftener og weekender for at nå deadline', står der.

Ritzau