DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Job

Odense Letbane slås med flere entreprenører

ODENSE: Det er ikke kun Barslund, men flere entreprenører på letbaneprojektet, som Odense Letbane har tvister med. Oplysningen fremgår af en intern mail dateret 28. november skrevet erhvervspolitisk direktør i Dansk Byggeri, Torben Liborius. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Mailen er en opsummering af hans oplevelse af et møde mellem Barslund og Odense Letbane afholdt tre dage forinden, den 25. november. Et møde som ifølge mailen var sat i stand på foranledning af Barslund gennem kontakt til borgmesterforvaltningen i Odense Kommune. Torben Liborius skriver: 'Dansk Byggeri har kendskab til, at flere entreprenører beskæftiget på Odense Letbane har en oplevelse af mangelfuldt projektmateriale, endsige fravigelser af AB18-aftalegrundlaget og en træg eller manglende betaling af gennemførte arbejder'.
 
Fyens Stiftstidende er kommet i besiddelse af en række fortrolige og interne dokumenter - blandt andet mailen fra Dansk Byggeris erhvervspolitiske direktør Torben Liborius, som beretter om, at Odense Letbane ikke kun ligger i strid med én entreprenør, men flere. Fyens Stiftstidende har torsdag været i kontakt med Torben Liborius. Han bekræfter mailens ægthed, men afviser derudover at udtale sig.

MG