DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job
Anders M. Sørensen er oprindeligt fra Nyborg, men bor i dag i Odense med sin kone og tre børn.
Foto: Nyborg Kommune

Økonomichef bliver direktør i Nyborg

Anders M. Sørensen får titel af direktør i stedet for chef - den stilling nedlægges.
17. DEC 2020 7.15

NYBORG: Anders M. Sørensen har været ansat som økonomichef i Nyborg i 18 år, og nu skal han vænne sig til at skrive økonomi- og digitaliseringsdirektør i stedet. Det bliver titlen fra 1. januar, oplyser kommunen. Samtidig nedlægges stillingen som økonomichef med udgangen af december 2020.

55-årige Anders M. Sørensen bliver som direktør en del af direktionen og får det overordnede ansvar for økonomi, løn, udbud og indkøb, digitalisering og i-sikkerhed, IT-drift og infrastruktur.

Han er uddannet cand.oecon. og har en master i offentlig ledelse. Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Anders M. Sørensen blandt fem ansøgere.

- Jeg glæder mig til at blive en aktiv del af direktionen og er rigtig glad for at kunne fortsætte det gode samarbejde med de mange dygtige ledere og medarbejdere i Nyborg Kommune. Desuden er Nyborg Kommune inde i en meget spændende udvikling, hvor der i fremtiden bliver endnu mere fokus på tværgående samarbejde i forhold til at understøtte kerneopgaven, digitalisering og nye arbejdsformer, udbudsprocesser og grønne indkøb, sundhedsreformen, modernisering og effektivisering af den offentlige sektor, siger han.

ibs