DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK IT
DK Job

S-spids i Solrød forlader partiet efter budget-splittelse

KORT NYT30. OKT 2019 12.57
TEMA: Budget 2020

SOLRØD: Spidskandidat ved KV17 og viceborgmester Claus Redder Madsen (S) har efter en uge i tænkeboks meddelt på Facebook, at han forlader partiet. Beslutningen har han truffet siden sidste weekends afsluttende budgetforhandlinger i Solrød, der også betød splittelse i S-gruppen - og at han fratrådte som gruppeformand. Han skriver videre:

'Desværre er der internt så store forskelle i opfattelsen af, hvad der egentlig skete i forbindelse med budgetforhandlingerne 2020, at jeg ikke anser et fremtidigt, konstruktivt samarbejde i den socialdemokratiske gruppe som en mulighed. Jeg skal stadig 'kunne se mig selv i spejlet' - i forhold til min troværdighed som 'forhandlingspartner', i forhold til mit fortsatte byrådsarbejde og samarbejde med andre partier/lister. Og især i forhold til de mange borgere, som stemte på mig til KV17 og forventer, at jeg blandt andet arbejder for 'velfærdsforbedringer' til dem.'

Claus Redder Madsen forlader partiet efter 30 års medlemskab, heraf 14 år som byrådsmedlem, og fortsætter som løsgænger. Dermed er gruppen i den V-ledede kommune gået fra fire til tre.

ka